Şomâldoaca s-a vindecat! Escroaca urlătoare de la Iaşi, care a fost dusă cu jandarmii să pupe moaştele Paraschevei a fost văzută la ghişeul ANAF din Bacău la care lucrează! Sursele din Moldova spun că e un caz real de posedare demonică, şi nu o simplă femeie enervată că hainele pe care şi le doreşte nu sunt la reducere, cum se zvonise pe internet.posedata_din_bacau.jpg

Oamenii din Bacău spun că în fiecare zi posedata face crize de-alea de isterie: “Am venit să întreb ce acte trebuie să aduc pentru un cazier fiscal. M-a întrebat unde e dosarul cu şină. I-am zis că n-am, că eu vreau doar o şi a urlat de-a spart geamurile pe o rază de 2 km”, spune Victor T, om din Bacău.

Când s-a măritat, individa urlătoare a zis “Da” atât de tare că a murit popa şi a fost adus un preot de rezervă. Atunci rudele şi apropiaţii au realizat că s-ar putea să fie posedată. Din păcate, pentru soţul ei era prea târziu, acesta urma să rămână cu demonul în casă. Femeia fusese dusă şi la medici, dar se calma doar cu perfuzii cu agheazmă.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 18.10.2016 15:50 Monden

National Cinematografic