Posedaţi în Pipera? Un corporatist s-a oprit din urletele isterice doar când a fost dus la birou

Virusul isteriei a ajuns și în București. În corporațiile din Pipera fanaticii muncii urlă și delirează dacă sunt despărțiți de birourile lor. Un astfel de caz a fost semnalat în acest weekend. Patrick Popescu, mid level junior area coordinator la una din corporațiile din zonă a fost dus de polițiști la birou, unde în sfârșit s-a mai calmat.

”L-au adus urlând. I-am deschis Excelul, i-am citit din el și s-a liniștit. S-a închinat în fața flipchartului, l-am dus pe la dozatorul de apă, l-a pupat, l-am dus și pe la automatul de cafea, unde a băut și parcă i-a luat Dumnezeu isteria cu mâna. S-a așezat cuminte la birou și a început să facă un raport anual”, spune Gianina, corporatistă colegă cu Patrick.

Colegii lui Patrick spun că de fapt acesta s-a prefăcut, ca să aibă prioritate la lifturi. ”L-au băgat în față la muncă. Noi am așteptat ore întregi să intrăm, să muncim, pe el l-au băgat polițiștii în sediu peste rând, cum au băgat-o pe isterica aia prefăcută la moaște la Parascheva!”, ar fi declarat unul din colegii lui Patrick.corporatist_posedat_dupa.jpg

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg www.timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
23 octombrie 2016 07:49
Citește mai mult despre: pipera posedați

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult