Posesorii de bilete VIP vor putea vorbi la mobil pe tot parcursul filmului

O nouă facilitate devine foarte populară printre clienții VIP ai cinematografelor bucureștene. Astfel, începând de la 1 mai, cei care achiziționează bilete VIP vor putea vorbi la mobil nestingheriți, fără a mai fi deranjați de angajații cinematografului. Mai mult, spectatorii care nu posedă bilete VIP, dar incită la liniște, vor fi scoși afară din sală și vor fi amendați conform legii.

”Am realizat că este o nișă în momentul în care un barosan ne-a dat 300 de euro pentru a-l lăsa să vorbească cu iubita în timpul unei premiere. A fost felul lui de a-i arăta că o iubește, prin faptul că a pus-o mai presus decât o sală ticsită de oameni. Este drept că unii spectatori au ratat finalul filmului, deoarece tocmai atunci acest domn începuse să-i fredoneze melodia preferată, un cântec de Alex Velea, însă ce nu face dragostea din om!”, a zâmbit cu subînțeles Horia Popescu, PR manager la New Cinema.

Clienții fideli au numai cuvinte de laudă despre noul serviciu: ”Era și timpul ca un client VIP să nu se limiteze doar la a parca in fața intrării la mall și la a căra tăvi întregi cu mâncare la film. Lipsea un lucru și mă bucur că în sfârșit s-a gândit cineva că poate în timp ce stăm tolăniți pe canapea am dori să vorbim cu tovarășii noștri care sunt la iMax”, a punctat Califul, un obișnuit al serviciului VIP.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
6 mai 2014 14:05

Alte articole

Vezi mai mult