Postul TV cu șemineu va difuza pentru bucureșteni un robinet cu apă caldă

Cine a spus că Fireplace TV n-are niciun farmec pe timp de vară? În această perioadă, cu dedicaţie pentru locuitorii Bucureştiului, îndrăgitul post de televiziune va difuza 24 de ore din 24 un robinet cu apă caldă.

„Ah, susurul domol al unui jet de apă la vreo 50 de grade, numai bună pentru spălat mâini, vase, orice. Ce dor mi-a fost de el”, oftează Marcel Dobre, bucureştean din cartierul Titan.

„Pe la şapte-opt seara – atunci e ora magică. Atunci ne spălam noi, cândva demult, pe vremea când aveam apă caldă. Acum ne adunăm toată familia în faţa televizorului şi ne uităm la robinet. Sper să lanseze şi o variantă cu apă clocotită, n-am mai văzut aburi în chiuvetă din 2015!”, spune Ionela Murgu, gospodină din Dristor.

„De când au început să difuzeze chestia asta, am mutat televizorul în baie. Măcar să văd apă caldă în timp ce mă spăl cu apă rece!”, exclamă Nuţu Barbut, locuitor din Colentina.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
29 iulie 2020 11:07

Alte articole

Vezi mai mult