Poveste de succes: Teleormanul e judeţul care atrage cei mai mulţi turişti străini ca să-i mănânce

Deşi stă prost la infrastructură, servicii şi la numărul total de turişti, judeţul lui Dragnea are şi motive de mândrie! În primul semestru din 2017, în Teleorman au fost mâncaţi 331 de turişti străini, cu 3 mai mult decât anul trecut.

Potrivit clasamentului realizat de Ministerul Turismului, locuitorii din judeţ au devorat mai mulţi musafiri decât triburile de canibali din Giurgiu şi Călăraşi, următoarele două clasate.

“E adevărat, maică! Doar la noi în sat s-au rătăcit vreo zece olandezi anul trecut, spuneau că-s antropologi şi că vor să ne documenteze obiceiurile. Ne-am conformat, i-am făcut la ceaun, cu morcovi şi ceapă, de hramul bisericii. Ultimele cuvinte ale unuia dintre ei au fost ‘Cât de autentic!’”, spune Frosa ‘Ngolongoro, şefa unei cete de vânători-culegători de lângă Zimnicea.

Potrivit Biroului de Turism din Alexandria, cetăţenii străini care vor să se aventureze în Teleorman sunt sfătuiţi să doarmă câteva nopţi într-un baiţ cu ulei, sare, un pic de lămâie, piper, cimbru şi foi de dafin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
24 august 2017 16:54
Citește mai mult despre: canibalism Teleorman turism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult