Povestea continuă! Parastasul de 7 zile al lui Suleyman Magnificul, audienţă record la Kanal D

Cine credea că moartea sultanului va aduce sfârşitul celebrului serial “Suleyman Magnificul” s-a înşelat amarnic! Kanal D a înregistrat astăzi audienţe record difuzând parastasul de 7 zile al lui Suleyman, o ceremonie fastuoasă care a lăsat mii de gospodine cu ochii în lacrimi.

“După o scurtă liturghie la moschee, alaiul s-a aşezat la masa de bogdaproste, unde câteva cadâne l-au bocit amarnic pe Suleyman în timp ce eunucii împărţeau pomana: biscuiţi populari, cutiuţe de pateu, prosoape şi mici potire argintate cu colivă”, povesteşte Ibrahim Spîrkîz, istoricul turc care a asigurat consultanţa ştiinţifică.

“Deşi religia le interzice să consume alcool, membrii curţii otomane au primit o derogare specială în acea zi, fiindu-le permis să bea vin de ţară din PET-uri de Fanta, ca la orice parastas cumsecade”, adaugă expertul. “Multe alte detalii extraordinare au fost surprinse cu fidelitate de scenariştii lui ‘Suleyman’, dar să-i lăsăm pe telespectatori să le descopere singuri.”

Ratingul episodului “Coliva unui imperiu” a fost cu atât mai mare cu cât la parastas au participat şi câteva personaje din Dallas, spun angajaţii Kanal D.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
18 decembrie 2014 17:34
Citește mai mult despre: Kanal D parastas rating Suleyman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult