Prea multă Monica Tatoiu la televizor, principala cauză a violenţei în şcoli

Psihologii susţin că bătăile tot mai dese care au loc în şcoli sunt cauzate de prezenţa în exces a Monicăi Tatoiu la televizor, la ore la care copiii încă nu s-au culcat. Potrivit specialiştilor, prea multă Monica Tatoiu explicită poate avea efecte nefaste asupra dezvoltării psihice a copiilor. Scenele în care femeia face teoria chibritului cu ochii bulbucaţi de furie lasă inevitabil urme adânci, de neşters sau, mă rog, de neumplut.

Părinţii adolescenţilor de azi nu ştiu cum să abordeze fenomenul. Ei îşi aduc aminte că pe vremea lor nu se dădea atâta Monica Tatoiu la televizor, ceea ce le-a permis să crească armonios şi să-şi păstreze un oarecare echilibru psihic. Părinţii sunt de acord că nici cenzura nu e bună, dar spun că televiziunile ar trebui să fie mai atente atunci când transmit programe care conţin sex, violenţă, limbaj obscen şi Monica Tatoiu.

Andreea Cernăutu, 37 de ani, mămică: Partea proastă e că în ziua de azi toate posturile dau acelaşi lucru, Monica Tatoiu cât cuprinde. Culmea e că multe emisiuni sunt în direct, nici nu ştiu cum ajunge femeia aia la toate televiziunile.

Teodora Prăjeală, 34 de ani, mămică: Nu zic că ar trebui interzisă Monica Tatoiu la televizor, dar mi s-ar părea normal ca emisiunile care conţin Monica Tatoiu explicită, care spune lucrurilor pe nume şi nu lasă loc de interpretări, să fie difuzate doar după 10 seara.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
10 octombrie 2010 08:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult