Ghinioanele se țin lanț de Cătălin Predoiu. După ce, în ciuda eforturilor sale, a fost încolțit și pus de colegii săi de partid candidat la primăria București, acum o altă năpastă a căzut pe capul său. TVR a decis să-l trimită pe Predoiu la Eurovision, bazându-se pe experiența sa de avocat.

predoiu-eurovision.jpg

„Am încercat de mai multe ori cu oameni care știu să cânte și uite ce s-a întâmplat. Am fost descalificați de la Eurovision. E timpul să o facem profesionist și să punem un avocat, un om cu experiență. A fost chiar și ministrul Justiției, poate va face dreptate. Găsește el o chichiță legală prin care putem participa”, a declarat Irina Radu, directorul interimar al TVR. 

Predoiu a încercat să se apere spunând că nu se pricepe deloc la muzică, dar reprezentanții TVR i-au arătat câteva din declarațiile acestuia care sunt atât de imbecile încât par să fie versuri de muzică pop. „La Eurovision nu e important să ai talent muzical, e important să fii penibil. Iar dl. Predoiu are această calitate din belșug”, a explicat un apreciat critic muzical.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 09.05.2016 12:31 Monden

National Cinematografic