Predoiu, urmărit de ghinion! După ce l-au pus fără voia lui candidat, l-au trimis şi la Eurovision

Ghinioanele se țin lanț de Cătălin Predoiu. După ce, în ciuda eforturilor sale, a fost încolțit și pus de colegii săi de partid candidat la primăria București, acum o altă năpastă a căzut pe capul său. TVR a decis să-l trimită pe Predoiu la Eurovision, bazându-se pe experiența sa de avocat.

„Am încercat de mai multe ori cu oameni care știu să cânte și uite ce s-a întâmplat. Am fost descalificați de la Eurovision. E timpul să o facem profesionist și să punem un avocat, un om cu experiență. A fost chiar și ministrul Justiției, poate va face dreptate. Găsește el o chichiță legală prin care putem participa”, a declarat Irina Radu, directorul interimar al TVR.

Predoiu a încercat să se apere spunând că nu se pricepe deloc la muzică, dar reprezentanții TVR i-au arătat câteva din declarațiile acestuia care sunt atât de imbecile încât par să fie versuri de muzică pop. „La Eurovision nu e important să ai talent muzical, e important să fii penibil. Iar dl. Predoiu are această calitate din belșug”, a explicat un apreciat critic muzical.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ef
9 mai 2016 10:05

Alte articole

Vezi mai mult