Pregătiri de Eurovision la TVR. Au fost angajaţi 4000 de comentatori pentru finala de sâmbătă

TVR îşi ia în serios rolul de promotor al României la Eurovision! Pentru că marea finală bate la uşă, televiziunea naţională a suplimentat de urgenţă echipa de comentatori cu 4000 de persoane, majoritatea rude ale actualilor angajaţi. Astfel, cei cinci români care urmăresc evenimentul de la Kiev “vor înţelege absolut tot”, iar situaţia şomajului în Bucureşti se va îmbunătăţi drastic.

“Nea Gică de la departamentul Tapiţerie are un văr cu IQ 72, tocmai fusese dat afară de la un aprozar. Mi s-a făcut milă şi i-am zis să-l aducă să comenteze Eurovisionul. Găsim noi bani. Pe urmă mi-am adus aminte că şi eu am o cumnată proaspăt ieşită la pensie, căreia nu i-ar strica un venit suplimentar. Oricum nu dăm de la noi”, spune Toader Antonie, vicedirector adjunct secundar suplinitor la Resurse Umane în TVR.

“Una peste alta, direcţia pentru Eurovision tocmai s-a mărit cu patru mii de suflete. Le urăm bun venit în marea familie a Televiziunii Române!”, adaugă Antonie, împărţind bani publici dintr-un cufăr uriaş.

“Chiar dacă n-avem mari şanse să câştigăm Eurovisionul, e bine să fim prevăzători. O să mai scoatem la concurs câteva sute de posturi în ziua finalei, în caz că e nevoie de cineva să comenteze victoria”, a încheiat reprezentantul TVR.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
10 mai 2017 22:05
Citește mai mult despre: angajari Eurovision tvr

Alte articole

Vezi mai mult