Pregătiri de iarnă! Șoferii români schimbă coarnele de bou cu cele de ren

După 11 luni în care s-au comportat ca niște boi, mii de șoferi români trec acum la coarnele de ren. „În decembrie suntem reni și vrem ca toată lumea să știe asta“, anunță triumfător bucureșteanul Geo Lemandroi, în timp ce își montează coarnele de ren pe BMW-ul cu volan pe dreapta și numere de Bulgaria.

Deși deranjantă estetic, măsura este cât se poate de benefică. „Toate studiile arată că montarea coarnele de ren scade numărul de accidente rutiere“, spune reputatul om de știință Decebal Popescu. „Faptul că știi că ai în față un bou te face mai atent la manevrele lui și multe accidente sunt evitate. Boii ar trebui încurajați să poarte coarnele aferente tot anul, nu doar în decembrie.“

Marea problemă a posesorilor de mașini cu coarne de ren rămâne faptul că nu sunt recunoscuți ca atare în societate. ”Dacă vă vine să credeți, încă sunt persoane care se uită urât la noi când depășim linia continuă sau parcăm pe locurile de handicapați. Trăim în secolul XXI, ar trebui ca stilul nostru de viață să fie tolerat de societate”, este de părere cocalarul Geo Lemandroi.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
28 noiembrie 2020 08:17
Citește mai mult despre: coarne de ren cocalar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult