Pregătiri de școală la Jean Monnet: locurile de fumat, distanțate de cele pentru sex

Sătui de ezitările autorităților legate de începerea școlii, elevii de la liceul Jean Monnet au luat – cum i-a tot antrenat izolarea pandemică din ultimele luni – problema în propriile mâini. Tinerii au format un comitet de inițiativă, alcătuit din elevi de elită – acei merituoși care în peste un deceniu de activitate în cadrul liceului au colecționat, supraviețuindu-le cu brio, cele mai multe boli venerice, respectiv sarcini nedorite.
Deciși să-și amenajeze liceul pentru revenirea în siguranță la cursuri, elevii au angajat o serie de colaboratori, numiți generic sclaveți, din rândul absolvenților de arhitectură ori design interior de la Sorbona, care au ales – din motive obscure – să se-ntoarcă în țară. În doar câteva zile, prestigiosul lăcaș de învățătură și stafilococ și-a schimbat complet aspectul:
• locurile de fumat au fost amplasate la o distanță sigură de cele pentru injectat droguri ori cele destinate partidelor de sex dintre ore;
• acestea din urmă au fost delimitate cu panouri de plexiglas mat, ce asigură atât protecția anticoronavirus, cât și intimitate cuplului sau grupului din spatele lor;
• toate zonele sex-friendly au fost dotate cu măști de protecție, în principal din latex negru sau de tip bilă de cauciuc pentru gură.
„Tati, abia aștept să mă-ntorc la școală, gen să mai pun și eu burta pe carte sau pe-o bucă, o țâță, ceva. Bine, și cu teleșcoala mi-a plăcut, că au ăia de la a XI-a C niște videochatiste… pffaai!… da’ sincer mă cam săturasem de manuale, știi ce zic? Acu’ păzea, că Rareș is cumming to school!”, a transmis un elev entuziast într-un live pe net de la volan, în timpul unei plimbări cu peste 200 la oră pe Riviera Franceză.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Harald
14 septembrie 2020 10:11
Citește mai mult despre: Jean Monnet

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult