Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă! Mii de vasluieni și-au înlocuit toate organele cu ficați

Deși este abia luna octombrie, și primele colinde încă nu au apărut pe Facebook, vasluienii demonstrează din nou că sunt oameni prevăzători și atenți la nevoile corpurilor lor. Astfel, mii de cetățeni, în special bărbați, au luat cu asalt saloanele de chirurgie, pentru a-și înlocui toate organele cu ficați, în vederea apropierii sărbătorilor, dar și în eventualitatea unei ierni grele de stat în cârciumi și așteptat ca autoritățile să le deszăpezească casele.

“Se anunță o iarnă grea, și eu nu sunt sigur că ficățelul meu amărât o s-o treacă cu bine”, spune Ghiocel Asimionesei, unul dintre vasluienii aflați deja în plin proces de transplant. “Mi-am înlocuit deja inima cu un ficat de porc și în loc de rinichi am pus doi ficați de oaie, că-s mai mici și încap. În locul pancreasului am pus ficatul nevestei unui vecin, omorâtă pe cale naturală de toporul lu’ bărbat-său”, a mai adăugat Ghiocel.

Vasluienii au, însă, și motive de nemulțumire. “E mai greu să ne găsim ficați pentru plămâni, că ne trebuie d-ăia mari, și lista de așteptare de la abatorul de vaci e lungă”, se plânge Ghiocels.

Dacă totul decurge cum trebuie, vasluienii spun că își vor înlocui și creierele cu ficați.


Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

Scris de Luchian
30 octombrie 2014 12:10

Alte articole

Vezi mai mult