Pregătiri pentru sezonul estival! Primăria Constanța sparge 480 de milioane euro pentru un Manelarium

Pe lângă Planetariu, Acvariu și Delfinarium Constanța va avea, de anul acesta, un nou magnet pentru turiștii de pe litoral. Primăria Constanța tocmai a deschis o linie de creditare de 480 de milioane de euro, bani ce vor fi folosiți de autorități pentru construcția primului Manelarium din Europa.

„N-are rost să ne ascundem după deget, lumea vine pe litoral pentru manelele alea bune, în primă audiție, manele premium. Constanța este un Nashville al manelelor și noi nu avem un templu închinat acestui gen muzical. Mi-e rușine că nu ne-am gândit mai devreme la asta”, a declarat primarul Constanței.

Manelariumul va avea mai multe secțiuni unde vizitatorii vor putea vedea maneliști mici, în acvariu, care vor crește să cânte pe cele mai importante scene sătești ale lumii, fosile de maneliști străvechi, care nu se mai găsesc pe teritoriul țării noastre precum și o sală de concerte cu acustică extrem de bună.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 martie 2017 12:03

Alte articole

Vezi mai mult