Pregătit de pensionare! Un tânăr de 25 de ani și-a cumpărat deja căruciorul de făcut piața

Credeai că eşti prevăzător fiindcă ţii o umbrelă în maşină chiar şi când e soare afară? Un tânăr din sectorul 3 al Capitalei şi-a cumpărat deja căruciorul de piaţă, deşi are doar 25 de ani!

Conştient că mai are decenii până la pensie, Decebal Popescu n-a ezitat să îşi cumpere totuşi legendarul instrument cu rotile specific vârstei a 3-a, ba chiar a scos căruciorul la plimbare până în piaţa Miniş, unde a pipăit cartofii şi a negociat la sânge preţul unei sfecle. “Ştiu că unora li se pare ridicol că îmi pregătesc pensia de pe acum. Tineretul din ziua de azi nu mai are pic de respect! Dar să vedem cine râde la urmă!”, a exclamat Popescu, parcându-şi în debara paporniţa cu rotile pentru a merge în club cu prietenii.

Apropiaţii tânărului spun că acesta intenţionează să-şi procure şi alte accesorii utile pentru viitor, printre care un palton, un diapazon de bătut în ţeavă când fac vecinii zgomot şi, mai ales, o pensie facultativă.

“A învăţat pe de rost traseele RATB, pentru când va circula gratis. A cartografiat cele mai bune locuri din cartier pentru şah şi table. Ştie 4 stiluri de kung-fu cu bastonul. Bombăne fluent în şase limbi şi are zeci de discursuri pregătite despre cum era pe vremea lui. Wow. Cât despre bani, dacă a început să depună de pe acum, când iese la pensie o să poată cumpăra toată piaţa. O să fie un fel de căpetenie a pensionarilor!”, apreciază colegul său de cameră.

Orice vârstă ai avea, poţi afla cum să te pregăteşti mai bine pentru pensie pe pensiopedia.ro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 noiembrie 2015 11:16
Citește mai mult despre: carucior obiceiuri pensie pensionari piata

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult