În sfârşit, o alternativă viabilă la liposucţia chirurgicală ar putea uşura viaţa a milioane de oameni! Un cercetător al Institutului de Chirurgie Plastică din Băicoi anunţă că a reuşit să dreseze un ţânţar să sugă grăsime.

tantargrasime.png

"L-am antrenat mai întâi cu ulei de măsline, apoi am trecut la untură şi în sfârşit l-am convins să mănânce ţesut adipos uman", explică savantul Marcel Dobrescu. "Dacă reuşim să-l facem să-i înveţe şi pe ceilalţi ţânţari să treacă pe acest regim, vorbim despre o descoperire de Nobel. Sau chiar de două Nobeluri!"

Potrivit studiilor de până acum, un roi de ţânţari învăţaţi cu lipidele ar putea suge până la 5 kg de grăsime într-o singură noapte, iar mâncărimea rezultată nu ar fi mai puternică decât în cazul ţânţarilor de sânge.

Iniţiativa cercetătorilor băicoieni a stârnit îngrijorare în câteva ţări din Africa, unde grăsimea e încă o resursă preţioasă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Wednesday, 01.07.2020 11:46 Monden

National Cinematografic