Pregătiți Nobelul! Un savant a creat țânțarul care îți suge grăsimea

În sfârşit, o alternativă viabilă la liposucţia chirurgicală ar putea uşura viaţa a milioane de oameni! Un cercetător al Institutului de Chirurgie Plastică din Băicoi anunţă că a reuşit să dreseze un ţânţar să sugă grăsime.

„L-am antrenat mai întâi cu ulei de măsline, apoi am trecut la untură şi în sfârşit l-am convins să mănânce ţesut adipos uman”, explică savantul Marcel Dobrescu. „Dacă reuşim să-l facem să-i înveţe şi pe ceilalţi ţânţari să treacă pe acest regim, vorbim despre o descoperire de Nobel. Sau chiar de două Nobeluri!”

Potrivit studiilor de până acum, un roi de ţânţari învăţaţi cu lipidele ar putea suge până la 5 kg de grăsime într-o singură noapte, iar mâncărimea rezultată nu ar fi mai puternică decât în cazul ţânţarilor de sânge.

Iniţiativa cercetătorilor băicoieni a stârnit îngrijorare în câteva ţări din Africa, unde grăsimea e încă o resursă preţioasă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
1 iulie 2020 09:07

Alte articole

Vezi mai mult