Prelungirea Ghencea, în sfârşit lărgită! Asfaltul necesar va fi obţinut din îngustarea Bd. Unirii

Miile de români care au cerut, de-a lungul anilor, lărgirea străzii Prelungirea Ghencea au un motiv de bucurie! Primarul Sorin Oprescu a anunţat că va demara curând lucrările pentru extinderea zonei carosabile cu două benzi, fapt care ar decongestiona traficul din zonă, permiţându-le locuitorilor să ducă vieţi aproape normale.

În stilul său caracteristic, edilul şef al Capitalei a curmat însă entuziasmul bucureştenilor cu o veste mai puţin încântătoare: cele două benzi necesare vor fi obţinute prin îngustarea Bulevardului Unirii, o arteră despre care Oprescu a afirmat în repetate rânduri că “să circulă prea normal pe ea, mânca-ţi-aş”.

“Asfaltul obţinut din îngustarea Bd. Unirii va fi introdus într-un malaxor, mărunţit şi presărat pe trotuarele Prelungirii Ghencea. Renunţăm la trotuare pentru a câştiga nişte benzi – e o procedură simplă, în branşa urbaniştilor îi spunem ‘durutîncur’”, a explicat Oprescu într-o conferinţă de presă.

“Cât despre porţiunea din Bd. Unirii rămasă decopertată, aceasta va fi acoperită cu piramide complet inutile din beton, pe care şoferii le vor putea admira când stau cu orele în ambuteiaje”, a asigurat primarul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
7 aprilie 2015 14:04

Alte articole

Vezi mai mult