Premieră în Caracal! Un blogger din localitate a trecut pe online

Cătălin B., cel mai cunoscut blogger din Caracal, a decis să-şi lanseze şi o ediţie online a blogului său. “E clar că viitorul blogurilor este în online”, şi-a motivat acesta decizia. Până acum bloggerul caracalean îşi scria postările pe o ciornă, după care le trecea pe curat. Apoi, în funcţie de câţi unici avea în ziua respectivă, multiplica postarea la xeroxul din oraş şi-o împărţea celor interesaţi.

“Mi-am cumpărat şi un domeniu de internet, chiar ieri am fost cu topograful acolo să facem măsurătorile şi să-l înscriem în Cartea Funciară”, dezvăluie Cătălin B. Bloggerul e fericit că acum, folosind internetul, numărul comentariilor va fi mult mai mare: “Până acum primeam comentariile prin poştă şi trebuia să le depozitez peste tot prin casă. Într-o zi, când a făcut mama curat, mi-a şters dintr-o mişcare de mătură sute de comentarii şi zeci de postări”.

Cel mai greu, recunoaşte Cătălin B., va fi să se descurce cu trollii şi haterii. “Până acum era uşor, ieşeam afară din discotecă şi o făceam parte în parte până venea poliţia şi ne băga pe toţi în spam. Acum nu ştiu cum se procedează, probabil că va trebui să mă contrazic cu ei, cu argumente, sau ceva de genul”.

Scris de Ef
25 aprilie 2012 04:04

Alte articole

Vezi mai mult