Premieră în Pipera! Clădire de birouri fără uşă, construită direct în jurul angajaţilor

După clădirile cu geamuri care nu se deschid, următorul pas firesc a fost în sfârșit făcut în zona corporatistă Pipera. Aici s-a construit prima clădire de birouri fără uși din lume, o clădire ce le oferă corporatiștilor mediul ideal de muncă: un loc de unde nu pot pleca niciodată.

Clădirea a fost construită direct în jurul corporatiștilor, în aplauzele frenetice ale acestora. Ei nu sunt însă chiar total izolați de lume: clădirea are un sistem complex de tuburi prin care corporatiștii pot primi mâncarea livrată de curieri, dar și butoaie cu apă pentru dozator.

În rest, corporatiștii au tot ce le trebuie în clădire: o bucătărie unde să ia masa, săli de ședință peste tot, iar pe holuri sunt canapele unde, în cazul puțin probabil c-ar vrea să ia o pauză, corporatiștii pot ațipi puțin.

În caz că vreun corporatist ar vrea vreodată să părăsească clădirea, acesta va trebui să achite multe mii de euro, contravaloarea dărâmării unui zid care să-i permită acces spre exterior. Dacă ești programator și îți iei un job la TechTalent, posibil însă să-ți permiți să evadezi de-acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

17 mai 2024 08:41
Citește mai mult despre: corporatisti pipera

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult