Premieră la Opera Română. Jamila va găti pe scenă prăjitura Figaro

Spectacol de gală la Opera Română! Cea mai cunoscută artistă din România, geniul gastronomic Jamila, va susține un spectacol fără precedent. Ea va găti pe scenă prăjitura Figaro, fundalul muzical fiind aigurat cu bucăți din celebra Nuntă a lui Figaro a lui Mozart.

Spectacolul va fi în trei acte, respectiv blatul, umplutura cu gem și nucă și la final bezeaua. Biletele au fost vândute în totalitate și spectatorii sunt sfătuiți să vină cu un carnețel și un creion ca să-și noteze rețeta și impresii sau secrete din spectacol. Filmarea în timpul reprezentației este strict interzisă, avertizează angajații Operei Române.

Stagiunea de vară a Operei va continua cu un spectacol inspirat de Bărbierul din Sevilla, în care un Hair Stylist celebru din Capitală va tunde, va coafa și va aranja două doamne care vor fi alese prin tragere la sorți dintre cei care cumpără bilete la Operă.

Ideea aparține noii conduceri a Operei Naționale, care dorește o instituție vie, adaptată la cerințele publicului modern, și nu una învechită și îmbâcsită, cu spectacole anoste gen Traviata sau Fantoma de la Operă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
18 mai 2023 12:52
Citește mai mult despre: Figaro Jamila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult