Deși este de ani buni în închisoare, lui Cristi Borcea îi merg afacerile șnur. Acesta nu scapă nici o ocazie de a lăsa o femeie însărcinată și a recunoaște copilul iar toată această activitate vine cu beneficii. Întrucât el a depus actele pentru alocațiile copiilor, acum câștigă o sumă imensă din banii oferiți de stat. 

borcea_se_pregateste_pentru_liga_a_doua.jpg

„Dl. Cristi Borcea câștigă acum din alocațiile copiilor mai mult decât câștiga din afacerile cu butelii de gaz. Este, practic, primul român care a deveni miliardar din alocații de copil”, a declarat un reprezentant al închisorii unde este ținut Cristi Borcea în timp ce-i făcea pantofii fostului acționar dinamovist. 

Specialiștii în demografie au atenționat că în acest ritm de crește până în 2042 50% din populația româniei va fi formată din urmași ai lui Cristi Borcea, impactul său asupra materialului genetic urmând a fi mai puternic decât cel al lui Ghenghis Han. Totodată, aceștia avertizează să avem grijă de partenerele noastre de viață și să le supraveghem pentru că nu se știe când ar putea rămâne gravide cu condamnatul penal Borcea. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Eftimie | Tuesday, 21.03.2017 13:31 Monden

National Cinematografic