Premieră: SUA vor trimite un cimpanzeu ambasador în România, ca să se poată înţelege cu autorităţile

Zvonurile s-au confirmat: zilele lui Hans Klemm ca ambasador al Statelor Unite în România sunt numărate! Potrivit unor surse din Departamentul de Stat, următorul reprezentant oficial al SUA pe teritoriul ţării noastre ar putea fi Bobo, un nume complet nou în lumea diplomaţiei.

„Bobo este un cimpanzeu de 22 de ani, cu o experienţă de peste 20 de ani ca cimpanzeu şef într-o grădină zoologică din Kalamazoo, Michigan. Cariera sa de până acum îl recomandă pentru postul de ambasador în România, Bobo fiind singurul care cunoaşte îndeaproape modul de a gândi al elitei politice româneşti, fie că vorbim de Guvern, Parlament sau autorităţile locale”, spune Bill Macintosh, expert în geopolitică.

„Şi realizările lui Bobo pe plan academic merită menţionate: acesta stăpâneşte peste 48 de semne, se caută singur de păduchi şi introduce cubul în gaura pătrată în mai puţin de trei încercări. Dar sunt convins că guvernul de la Bucureşti nu se va lăsa intimidat de ambitusul intelectual al noului partener de discuţie.”

Deşi SUA nu au transmis încă oficial decizia de numire în funcţie a lui Bobo, o cuşcă pentru cimpanzei a fost instalată recent în incinta Ambasadei din Bucureşti, iar zvonurile spun că „simianul unchiului Sam” va avea un salariu impresionant, de peste treizeci de mănunchiuri de banane.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
6 iulie 2018 10:07

Alte articole

Vezi mai mult