Premieră! Un bugetar s-a dus pe Stația Spațială cu tichete de vacanță

Al doilea cosmonaut român nu e nici pilot de vânătoare, nici inginer aerospaţial, ci un simplu funcţionar la Poşta Română! Marcu Anton, vicedirector adjunct la departamentul Lustruire Ghişee, a ajuns astăzi pe Staţia Spaţială Internaţională, unde va petrece o săptămână de vis într-un modul special, rezervat turiştilor de lux.

Spre deosebire de miliardarii care au mers până acum în Cosmos, Anton îşi va plăti sejurul nu cu milioane de dolari cash, ci cu câteva sute de tichete de vacanţă pe care le-a adunat de-a lungul anilor pentru a-şi împlini visul.

„De când am început să primim tichetele de vacanţă, eu nu mi le-am spart pe Valea Prahovei, le-am pus bine într-o cutiuţă, cu gândul că într-o bună zi le voi putea folosi pentru a merge în spaţiu. Câţiva colegi mai inimoşi au auzit şi mi-au dat din tichetele lor şi anul ăsta m-am trezit că am adunat destule! Mulţumesc din suflet, NASA, Roscosmos, ESA, Nicu, Bebe, nea Fane!”, a declarat Anton, jucând Solitaire în imponderabilitate, pe calculatorul central al staţiei spaţiale.

Bugetarul temerar şi-a asigurat rudele şi prietenii că le va aduce o sacoşă întreagă de magneţi şi un bolovan de pe Lună.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
10 decembrie 2021 12:06
Citește mai mult despre: statia spatiala tichete de vacanta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult