Premieră! Un student excentric şi-a spălat blugii de două ori în acelaşi an

Premieră mondială într-un cămin din Bucureşti! Un student a dat peste cap toate tradiţiile studenţeşti, spălându-şi blugii de nu mai puţin două ori în acest an. Surprinzător, motivul pare să fi ţinut de igienă. “Într-o seară, când am ajuns în cameră, am vrut să-i dezbrac, dar nu mai puteam să-i dezlipesc de pe picioare. M-am panicat şi am chemat colegii de la celelalte camere să mă ajute să-i scot. Până la urmă am reuşit, dar s-au luat şi câteva straturi de piele. Nu am avut de ales, mi-am călcat peste inimă şi i-am spălat”, spune studentul.

Tânărul abia mai poate da ochii cu prietenii şi colegii. “Mi-e ruşine să mai ies din cameră, toţi mă consideră un ciudat şi un obsedat de curăţenie. Mi-am pierdut aproape toţi prietenii. Sper să mă ierte, ţinând cont că i-am spălat pentru că îmi era pusă în pericol sănătatea, şi nu pentru că, Doamne fereşte, m-aş fi conformat la igiena de bun simţ”, spune studentul.

Acesta are de ce să se sperie. Nu cu mult timp în urmă, un student care şi-a golit coşul de gunoi, deşi gunoiul acoperea doar jumătate din cameră, a fost batjocorit şi a intrat în depresie.

Scris de Luchian
30 decembrie 2013 00:12

Alte articole

Vezi mai mult