Premierul Ciucă a fost capturat de niște copii în Coreea, că au crezut că e pokemon

Experiență mai puțin plăcută pentru Marian Ciucă în Coreea de Sud. Aflat acolo în vizită oficială, premierul României a ieșit la finalul unei întâlniri la o plimbare pe străzile din Seul, gest pe care avea să-l regrete mai târziu.

El s-a intersectat la un moment dat cu o bandă de copii cu telefoane, iar aceștia l-au confundat cu un pokemon și au tăbărât spre el ca să-l prindă. Copiii au fost entuziasmați de faptul că au întâlnit un pokemon real, nu unul care există doar în aplicația de telefon, cum erau ei obișnuiți.

După ce l-au înțepat cu bețe și au aruncat cu portocale în el, copiii l-au doborât pe premierul României, care a avut ghinionul să cadă pe spate și nu s-a mai putut ridica de pe jos. Modul în care Ciucă se chinuia să se ridice de jos i-a distrat foarte tare pe copii, ei filmând și aplaudând în același timp.

Salvarea lui Ciucă a fost Marcel Ciolacu, care a ajuns în zonă, s-a descălțat și a alungat astfel copii. O realizare destul de măreață, având în vedere că toți copiii aveau și mască – dar mirosul ciorapilor lui Ciolacu tot a fost prea mult pentru ei.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
23 decembrie 2022 13:08
Citește mai mult despre: ciuca pokemon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult