Premierul Japoniei a fost la Therme Bucureşti, să vadă maimuţele care stau în apă termală, exact cum au şi ei

Orice au străinii, noi avem mai mişto! Acest lucru a fost demonstrat încă o dată cu prilejul vizitei premierului japonez Shinzo Abe, care a fost foarte curios să vadă cu ochii lui maimuţele din Therme Bucureşti. Primatele noastre manifestă un comportament identic cu celebrele maimuţe din Japonia, care stau în apă fierbinte.

“Maimuţele noastre sunt mai şmechere, comandă inclusiv cocktailuri şi stau şi la saună”, se laudă un angajat de la Therme. Premierul Japoniei a observat inteligenţa incredibilă a maimuţelor, care s-au prins că există un autobuz gratuit care le duce la Therme şi urcă în el.

„Maimuţele noastre şi maimuţele voastre prezintă comportamente similare. Îşi aduc odraslele, să le înveţe de mici cu apa termală”, a remarcat Shinzo Abe. Totuşi, japonezul a constatat umilit că multe din maimuţele noastre conduc maşini de lux, cu toate că şi ele abia au coborât din copaci şi s-au mutat prin Capitală şi Ilfov.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
12 ianuarie 2018 14:01

Alte articole

Vezi mai mult