Premierul Slovaciei a plecat furios şi a cerut banii înapoi după ce Dăncilă n-a făcut nicio gafă

”Face gafe cu toată lumea și cu mine nu? Eu de ce să nu râd? Vă fac reclamație, bandiților!”. Premierul slovac Pietro Pellegrini a făcut reclamaţie la ANPC, după ce în timpul întâlnirii cu Viorica Dăncilă, unde se aştepta să râdă pe săturate, premierul român n-a făcut nicio gafă.

Premierul slovac a făcut tot posibilul s-o stârnească pe Dăncilă. I-a tras scaunul când voia să se așeze, dar Dăncilă s-a prins. Apoi i-a tras elasticul de la chiloți, dar Dăncilă s-a ferit. ”I-am adus o minge colorată, mă așteptam să jongleze cu ea pe nas, ca o focă, exact cum a făcut în Spania, în fața regelui. Nimic. Sunt eu ghinionist? Cu alții face toate tâmpeniile”, a mai spus premierul Slovaciei.

Premierul slovac a fost atât de nemulțumit, încât a cerut înapoi cei 3000 de Euro, cât cere Dragnea pentru o reprezentație cu Dăncilă, și i-a dat un review de o stea, dar apoi l-a revizuit și i-a dat 2 stele, pentru că totuși Dăncilă s-a scobit în nas în timpul vizitei.

Unii spun că Viorica ar fi făcut nişte gafe, dar ar fi fost prea fine şi nu s-ar fi prins el, ipoteză infirmată de specialiști, care spun că Dăncilă face cele mai evidente și cretine gafe, nu ca Petre Daea, un virtuos al gafelor suprarealiste, cu influențe dadaiste.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 septembrie 2018 21:47
Citește mai mult despre: gafa reclamatie Viorica Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult