Premierul Slovaciei a plecat furios şi a cerut banii înapoi după ce Dăncilă n-a făcut nicio gafă

”Face gafe cu toată lumea și cu mine nu? Eu de ce să nu râd? Vă fac reclamație, bandiților!”.  Premierul slovac Pietro Pellegrini a făcut reclamaţie la ANPC, după ce în timpul întâlnirii cu Viorica Dăncilă, unde se aştepta să râdă pe săturate, premierul român n-a făcut nicio gafă.

Premierul slovac a făcut tot posibilul s-o stârnească pe Dăncilă. I-a tras scaunul când voia să se așeze, dar Dăncilă s-a prins. Apoi i-a tras elasticul de la chiloți, dar Dăncilă s-a ferit. ”I-am adus o minge colorată, mă așteptam să jongleze cu ea pe nas, ca o focă, exact cum a făcut în Spania, în fața regelui. Nimic. Sunt eu ghinionist? Cu alții face toate tâmpeniile”, a mai spus premierul Slovaciei.

Premierul slovac a fost atât de nemulțumit, încât a cerut înapoi cei 3000 de Euro, cât cere Dragnea pentru o reprezentație cu Dăncilă, și i-a dat un review de o stea, dar apoi l-a revizuit și i-a dat 2 stele, pentru că totuși Dăncilă s-a scobit în nas în timpul vizitei.

Unii spun că Viorica ar fi făcut nişte gafe, dar ar fi fost prea fine şi nu s-ar fi prins el, ipoteză infirmată de specialiști, care spun că Dăncilă face cele mai evidente și cretine gafe, nu ca Petre Daea, un virtuos al gafelor suprarealiste, cu influențe dadaiste.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 septembrie 2018 21:47
Citește mai mult despre: gafa reclamatie Viorica Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult