Preoţii citesc în biserici cartea lui Tudor Chirilă, în speranţa că icoanele vor începe să plângă

Într-o încercare disperată de a provoca miracole, Patriarhia le-a cerut preoţilor ca, în loc de Sfânta Scriptură, să citească în biserici pasaje din ultima carte a lui Tudor Chirilă. „Să fim serioşi, cartea lui Tudor Chirilă e în stare să facă până şi o piatră să lăcrimeze. Cu câteva zeci de icoane pe care le facem să lăcrimeze, încasările de la enoriaşi vor exploda”, este de părere Patriarhul Daniel.

Dacă pasajele din cartea lui Tudor Chirilă vor ajuta BOR să-şi crescă veniturile, Prefericitul Daniel a promis că-l va introduce pe artist în următorul calendar ortodox. „Dacă e nevoie, ziua de naştere a lui Tudor Chirilă e posibil să fie trecută cu roşu în calendar”, a lăsat să se înţeleagă Patriarhul.

Iată şi două din pasajele cu care BOR speră să facă icoanele să lăcrimeze: ”Dumnezeu stă ascuns în spatele stelelor şi proiectează imagini pentru fiecare dintre noi. Filmele noastre, milioanele de filme proiectate de Dumnezeu şi vizionate în avanpremieră de îngeri” şi ”Ce bine că Dumnezeu e singurul dealer al Fericirii, altfel ne-am trezi cu tot felul de distribuitori şi trade marketing. Mai bine aşa… anumite stări chiar nu merită îmbuteliate.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
16 aprilie 2013 15:04

Alte articole

Vezi mai mult