Preoţii ortodocşi râd de Martorii lui Iehova: Se îmbracă penibil, parcă ar fi corporatişti

Mai multe voci din zona ortodoxiei susţin că misionarii bisericilor rivale, precum Martorii lui Iehova, sunt penibili şi se îmbracă de parcă ar fi nişte corporatişti veniţi la birou.

„Cravată? Cine a mai pomenit popă cu cravată? Vin la costum, bat la uşi, parcă ar vinde produse AmWay. Jenant!”, declară Hortensiu, paracliser în cadrul BOR.

Ortodocşii râd de neoprotestanţi pentru că, în loc să se concentreze pe ceea ce e important, adică să ia banii credincioşilor, misionarii care merg din uşă în uşă plictisesc mai întâi oamenii cu poveşti despre Isus şi alte personaje biblice.

„Nouă ne e milă de ei, îi vedem aşa pârliţi, se agită cu fel de fel de broşuri. Nu. Omului trebuie să-i spui clar cât are de dat sub formă de contribuţie şi pe urmă îi baţi obrazul să mai dea ceva, că tu nu trăieşti din minuni cereşti. Aşa se face, dacă vrei să supravieţuieşti”, susţine Patriarhul Daniel.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
29 martie 2013 16:03

Alte articole

Vezi mai mult