Presa tipărită încearcă să revină pe piaţă! Ziare sub formă de sul, pe hârtie moale şi parfumată

După numeroase tentative eşuate de a deveni rentabile în epoca online-ului, cele mai importante cotidiene din România ar putea fi găsit soluţia, anunţă experţii. Acestea ar urma să fie tipărite curând pe suluri consistente de hârtie parfumată, “deloc zgrunţuroasă”, şi vândute câte şase, sperând să reamintească publicului de avantajele print-ului, devenind de nelipsit în gospodării.

“Să-i vedem acum pe pseudoziariştii care scriu pe Internet!”, se laudă C. T. Acrişor, doctor în jurnalistică. “Noul format al ziarelor noastre e, practic, o revenire la rădăcini: le va aminti multor milioane de cititori la ce suntem noi cu adevărat buni. Adevăratele motive pentru care cumpărau ziare părinţii şi bunicii noştri. E drept, poate că informaţia pe care o furnizăm nu e atât de proaspătă, dar adevărata prospeţime se simte acolo unde contează!”

Demersul presei tradiţionale s-ar putea dovedi însă inutil, numeroase zvonuri încă neconfirmate din domeniul IT indicând că atât Apple cât şi Samsung ar fi pe punctul de a dezvolta aplicaţii pentru smartphone având calităţi similare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
2 aprilie 2013 08:04

Alte articole

Vezi mai mult