E în priză! Preşedintele Iohannis arată că nu se lasă în faţa abuzurilor şi a trimis o nouă contestaţie la Curtea Constituţională. E vorba de o rezervare pe Booking, un sejur de 7 nopţi, cu mic dejun inclus, la un hotel din insula Naxos, sejur pentru care preşedintele a fost taxat cu preţul normal, deşi are nivel Genius pe Booking şi ar fi avut dreptul la minim un 10% discount.iohannis_costarica.jpg

"Acest Booking şi ai lui au făcut nişte promisiuni pe care nu le respectă. Te trezeşti că ţi-au blocat pe card o altă sumă decât cea la care te aşteptai, deşi eşti Frequent Traveller. Am cerut CCR să soluţioneze de urgenţă această chestiune şi am notificat şi Comisia de la Veneţia că eu doresc o cameră cu Sea View, nu vreau să mă trezesc că am un perete în faţa ferestrei, sau nişte evrei cazaţi deasupra”, a transmis preşedintele României.

Site-ul Booking.com susţine însă că nu e o problemă de discount, ci o neînţelegere: "Preţul este pentru toată vila, noi suntem obişnuiţi ca domnul preşedinte să închirieze tot hotelul, pentru că de obicei vine cu toţi consilierii, întrucât dumnealui lucrează permanent, inclusiv în vacanţe, pentru binele naţiunii".

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 08.05.2018 14:59 Monden

National Cinematografic