Hohote de râs pe holurile Guvernului, imediat după întâlnirea oficială a Vioricăi Dăncilă cu președintele sârb. Oaspetele a ieșit ținându-se de burtă de râs și uneori făcea pauze, pentru a se întreba retoric: ”Cum p... mea voi sunteţi în UE şi noi nu?”.dancila_clovn_guvern_2.jpg

Potrivit surselor noastre din Guvern, întâlnirea a decurs normal, doar că la un moment dat, când Viorica Dăncilă citea păreri de pe o foaie și lumea începuse să râdă pe înfundate, cineva a pus melodia din Benny Hill, moment în care au început hohotele și întâlnirea Dăncilă-Vučić a fost întreruptă, pentru că președintele sârb a spus: ”Dăncilă, please stahp!”

La conferința de presă de după, Aleksandar Vučić a declarat că data viitoare va veni cu soția și copiii, să se distreze și ei. În timpul discuțiilor, președintele sârb și-a sunat propriul guvern și le-a spus s-o dea pe Viorica pe speaker, ”pentru o mai bună cooperare între țările noastre”, ar fi declarat Vučić, vizibil amuzat.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 25.04.2018 09:39 Monden

National Cinematografic