Hohote de râs pe holurile Guvernului, imediat după întâlnirea oficială a Vioricăi Dăncilă cu președintele sârb. Oaspetele a ieșit ținându-se de burtă de râs și uneori făcea pauze, pentru a se întreba retoric: ”Cum p... mea voi sunteţi în UE şi noi nu?”.dancila_clovn_guvern_2.jpg

Potrivit surselor noastre din Guvern, întâlnirea a decurs normal, doar că la un moment dat, când Viorica Dăncilă citea păreri de pe o foaie și lumea începuse să râdă pe înfundate, cineva a pus melodia din Benny Hill, moment în care au început hohotele și întâlnirea Dăncilă-Vučić a fost întreruptă, pentru că președintele sârb a spus: ”Dăncilă, please stahp!”

La conferința de presă de după, Aleksandar Vučić a declarat că data viitoare va veni cu soția și copiii, să se distreze și ei. În timpul discuțiilor, președintele sârb și-a sunat propriul guvern și le-a spus s-o dea pe Viorica pe speaker, ”pentru o mai bună cooperare între țările noastre”, ar fi declarat Vučić, vizibil amuzat.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 25.04.2018 09:39 Monden

National Cinematografic