Concursul "Românii au talent" devine, de la an la an, din ce în ce mai dur și selectiv, în speranța că ștacheta va fi ridicată, iar numerele prezente vor fi de o calitate mai bună. De aceea, anul acesta, producătorii emisiunii au decis să primească la preselecții doar concurenți certați cu legea.

smiley_bartos_talent_infractori.jpg
"După mai multe analize de piață, a rezultat că concurenții care în trecut au violat, ucis, tâlhărit, și așa mai departe, produc o audiență mult mai mare decât cei 'cuminți'. Nu știm exact motivul, dar bănuim că sunt mult mai talentați, altfel chiar nu ne putem explica diferențele de rating", a declarat unul dintre șefii concursului.

Decizia Pro TV a aruncat, însă, a aruncat în aer infracționalitatea. "Eu voiam neapărat să particip la 'Românii au talent', că m-am pregătit tot anul cu un număr excepțional de mângâiat câini pe burtă. Din păcate, nu am nici un an de pușcărie la activ, de aceea tocmai am violat o babă, ca să mă încadrez în criteriile cerute. Sunt sigur că o să câștig ediția din 2023 'Românii au talent'", spune Victor R.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Luchian | Tuesday, 07.04.2015 18:19 Monden

National Cinematografic