Prețul la iarbă a explodat în Olanda după ce a zis ăla că vine cu 85.000 euro

Olanda se confruntă cu o explozie a prețurilor la iarbă după ce un român a spus că vrea să retragă 85.000 de euro din bancă doar ca să-i spargă în Amsterdam. Proprietarii de coffeshop-uri spun că au fost nevoiți să crească prețurile la jointuri, pentru că altfel bietul român nu ar fi reușit niciodată să cheltuie toți cei 85.000 de euro în localurile lor.

Olandezii sunt atât de încântați că un român vrea să cheltuie 85.000 de euro în Amsterdam încât deja mulți politicieni batavi fac presiuni asupra premierului Mark Rutte pentru ca Olanda să susțină intrarea României în Schengen. ”Dacă nici acum nu merită românii, atunci când?”, se întreabă și toată media din Olanda.

Singurii olandezi îmbufnați sunt cei care cultivă lalale. ”Din banii ăia putea spune că ia și el măcar un buchet de lalele, să-l ducă la prietenă sau soție când revine în România. E deranjant că toată lumea se gândește la coffeshop-uri și Cartierul Roșu când aude de Amsterdam, de parcă noi, crescătorii de lalele, n-am exista”, s-a plâns proprietarul unui mare câmp de lalele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 iulie 2020 07:07
Citește mai mult despre: olanda

Alte articole

Vezi mai mult