Prevăzător. Un român s-a dus la băut cu o pereche de tenişi în plus, pentru mâini

În loc să se mintă ca până acum că stă doar câteva ore, după care se duce pe propriile picioare acasă, un român a decis să fie mult mai prevăzător în această seară: și-a luat la el o pereche de teniși în plus, în caz că ajunge din nou să iasă în patru labe din localul unde îl prinde dimineața.

”La câte julituri și tăieturi mi-am luat în palme de la mersul neprotejat în patru labe, era inevitabil să ajung și la soluția asta”, spune românul prevăzător. ”Așa că, în seara asta, dacă mă transform din nou în patruped, sunt acoperit cu încălțări pentru toate cele patru membre. Nu mai am grija palmelor, așa că mă pot concentra pe băut.”

Și mai e un aspect de care românul prevăzător vrea să aibă grijă pe viitor. ”Sincer, m-am săturat de toți bețivii care mă văd că merg în patru labe și se urcă pe mine, să mă călărească”, s-a plâns acesta. ”Așa că vreau să-mi fac un fel de șa plină cu pioneze sau cuie, să se înțepe serios tot cei care mă mai călăresc când sunt beat. Vreau să sufere toți cei care îmi fac asta!”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
2 noiembrie 2018 20:10
Citește mai mult despre: betiv

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult