După ce ani la rând și-a luat țeapă de Black Friday, un român a găsit în sfârșit metoda perfectă de a scăpa de țepe: și-a băut toți banii, așa că nici să vrea nu mai poate cumpăra vreo așa-zisă ofertă de Black Friday.

betiv_cu_3_la_viata.jpg ”Am încercat multe de-a lungul timpului, dar fără succes până acum”, povestește românul. ”Mi-am tăiat netul, dar degeaba, că dădeam de-un wireless neparolat și mă apucam de căutat oferte. Am fost la biserică, m-am rugat, dar fără efect. Am fost până și la vrăjitoare, să mă scape de țepele de Black Friday, dar nimic n-a funcționat.”

Anul ăsta, însă, românul este convins că va scăpa de țepe. ”Mi-am băut toți banii, nu mai am nici măcar un leu de cheltuit pentru Black Friday. Mi-am desființat chiar și contul de Revolut, să nu mă trezesc că vreun răuvoitor îmi transferă bani din senin, ca să am de cheltuit de Black Friday. Sunt optimist că anul ăsta scap. Vorba aia, nu cumperi, nu iei țeapă!” spune românul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 14.11.2019 20:04 Monden

National Cinematografic