Previzibil! 80% dintre cei care au spus că se lasă de fumat de Revelion tocmai și-au aprins o țigară

”Asta chiar că-i ultima!” este cea mai frecventă minciună pe care au rostit-o azi, chiar în timp ce își aprindeau o țigară, fumătorii care aveau în plan să se lase după noaptea de Revelion. Asta pentru că 80% dintre cei care și-au propus să renunțe la fumat după Revelion au fumat deja o țigară.

”O fumez doar ca să demonstrez că nu mai sunt dependent de țigări”, ”Oricum am fumat dupa 12 noaptea, deci pe 1 ianuarie încă pot fuma”, ”Nu pot să mă las chiar așa brusc, o să renunț treptat” sau ”Mă las de luni încolo, după ce mă întorc la muncă” sunt doar câteva scuze penibile folosite azi de fumători.

Situația nu se prezintă bine nici pentru cei aproximativ 20% dintre fumători care încă nu și-au aprins o țigară. 17% dintre ei încă nu s-au trezit și își vor aprinde o țigară până la sfârșitul zilei, iar cei 3% care, deși treji, încă nu au fumat, vor ceda aproape toți până la sfârșitul lui martie. Mai exact, în aprilie o singură persoană va putea spune că a reușit să se lase de fumat de Revelion.

Scris de Calin
1 ianuarie 2015 11:01

Alte articole

Vezi mai mult