Previzibil: 90% din concurenţii la MasterChef s-au înscris doar pentru a scuipa în mâncare

Un studiu exhaustiv realizat pe concurenţii MasterChef din ediţia curentă dar şi din cea anterioară a scos la iveală un fapt cunoscut aproape de toată lumea. Majoritatea celor care s-au înscris la concurs au făcut-o doar ca să poată scuipa în mâncarea oferită celor trei juraţi spre degustare.

“Da, sigur, doar nu credeaţi că m-am băgat în concursul ăla ca să fiu judecat de unul care a făcut mâncare pe vapor, la cantină, şi altul care lucrează ca ajutor de ospătar. Am făcut-o doar ca să văd dacă se prind când le flegmez în mâncare”, a explicat un concurent. Dealtfel, acesta spune că, pentru această iniţiativă au şi sprijinul cameramanilor. “Când adăugăm ingredientul secret se fac că filmează altceva. Unii dintre ei sunt atât de entuziaşti încât scuipă şi ei, pentru un pic de aromă”, povestesc concurenţii.

Până acum juraţii nu s-au prins de gustul deosebit al mâncarii, spun producătorii emisiunii. “Să fim serioşi, ca toată ţara, ei se uită doar în decolteul casnicei de la MasterChef. Şi, cât timp concurenţii pregătesc mâncarea, dau pe Kanal D să se uite şi ei la Suleyman”, a declarat o producătoare din ProTV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 aprilie 2013 08:04

Alte articole

Vezi mai mult