Previzibil! După concertul lui Robbie, toți taximetriștii vor exclama ”Nu, nu merg în direcția aia!”

Pe cât e de cert că Victor Ponta e plagiator sau mincinos, tot pe atât de sigur e și că taximetriștii vor refuza fiecare cel puțin câte 20-30 de clienți după concertul lui Robbie Williams, cu deja clasicul ”Nu, nu merg în direcția aia!”. Ba, mai mult, majoritatea taximetriștilor se pregătesc special pentru diseară, ca să refuze cât mai eficient clienții.

Un astfel de taximetrist este Geo Lemadroi, posesor de licență de Clinceni, care s-a pregătit de o săptămână pentru seara asta. ”Am repetat în fața oglinzii, în fața soției, chiar și în fața animalelor din curte, până am găsit intonația perfectă pentru a le spune clienților «Nu, nu merg în direcția aia!» E important și cum o spui, nu doar ce-i spui fraierului!”

Taximetriștii recunosc că, pentru ei, un astfel de eveniment, în care mii de oameni încearcă să găsească fără succes un taxi, este un fel de revelion. ”Ceea ce artificiile de revelion sunt pentru omul simplu, sunt fețele oamenilor refuzați pentru noi, taximetriștii. Nu mă satur niciodată privindu-le dezamăgirea, sunt cele mai fericite momente din an pentru mine”, spune Geo Lemandroi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 iulie 2015 19:07

Alte articole

Vezi mai mult