Previzibil! Rujul pentru bărbați are formă de penis și se ține în c*r, nu în buzunar

Lansarea rujului pentru bărbați în România s-a făcut incorect, a avertizat reputatul bărbat Decebal Popescu. Acesta spune că românilor nu li s-a explicat suficient de clar despre ce este vorba.

”Mulți au înțeles car fi un simplu ruj, cu care te dai pe buze și cam asta e tot”, a precizat reputatul bărbat. ”Dar nu, nu e așa: rujul are formă de penis și seține în cur, nu în geantă sau buzunar. Dacă nu se ține suficient timp în cur, se degradează iremediabil. Și, atenție!, nu este doar pentru buzele feței, ci și pentru alte orificii.”

Decebal Popescu susține că rujul pentru bărbați nu e neapărat o idee proastă. ”Acum, dacă vezi de exemplu o bere cu ruj pe buza paharului, măcar știi sigur că aia e bere cu lămâie și trebuie să te ferești de ea. Deci rujul poate avea și părți bune”, spune reputatul bărbat.

Alții, în schimb, consideră că rujul pentru bărbați e o idee absolut tâmpită. ”Numai o minte bolnavă se putea gândi la așa ceva. Ce urmează să inventeze, un scărpinător de coaie pentru femei?”, s-a revoltat un bărbat.

Scris de Calin
4 iulie 2019 14:07
Citește mai mult despre: barbat

Alte articole

Vezi mai mult