Începe încă un sezon al festivalului incompetenților, numit impropriu Românii au Talent. Ca în fiecare an, a fost o avalanșă de înscrieri, cozile de la șomaj fiind aceleași cu cozile de la preselecții, pentru că oamenii care chiar se pricep la ceva au un job adevărat, nu o ard pe la televiziuni, ca să impresioneze boșorogi, precum Florin Călinescu sau Mihaela Rădulescu.romanii_are_talent.jpg

”Ce înseamnă să ai talent? Un talent adevărat, nu ceva cu care să-l dai pe spate pe Andi Moisescu, cel mai plictisitor om din univers?”, declară psihologul Decebal Popescu, care contestă legitimitatea artistică și psiho-socială a concursului.

”Ăsta nici nu e un concurs. Concurs înseamnă competiție și victoria celui mai talentat, nu a celui mai ciudat șomer care a trecut pe lângă ProTV la un moment dat”, spune Decebal Popescu. Cei de la Pro spun însă că în acest sezon au fost acceptați concurenți cu talente noi. Un moldovean care vorbește fără accent, o femeie care poate să tacă din gură și un câine care poate vorbi mai bine decât Dăncilă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Saturday, 26.01.2019 15:58 Monden

National Cinematografic