Previzibil. Şi anul acesta doar şomerii s-au înscris la Românii au Talent

Începe încă un sezon al festivalului incompetenților, numit impropriu Românii au Talent. Ca în fiecare an, a fost o avalanșă de înscrieri, cozile de la șomaj fiind aceleași cu cozile de la preselecții, pentru că oamenii care chiar se pricep la ceva au un job adevărat, nu o ard pe la televiziuni, ca să impresioneze boșorogi, precum Florin Călinescu sau Mihaela Rădulescu.

”Ce înseamnă să ai talent? Un talent adevărat, nu ceva cu care să-l dai pe spate pe Andi Moisescu, cel mai plictisitor om din univers?”, declară psihologul Decebal Popescu, care contestă legitimitatea artistică și psiho-socială a concursului.

”Ăsta nici nu e un concurs. Concurs înseamnă competiție și victoria celui mai talentat, nu a celui mai ciudat șomer care a trecut pe lângă ProTV la un moment dat”, spune Decebal Popescu. Cei de la Pro spun însă că în acest sezon au fost acceptați concurenți cu talente noi. Un moldovean care vorbește fără accent, o femeie care poate să tacă din gură și un câine care poate vorbi mai bine decât Dăncilă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 ianuarie 2019 13:58
Citește mai mult despre: ProTV somer talent

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult