Previzibil! Singurul om care a mâncat 100% sănătos a murit de foame

Sfârșit tragic, dar firesc pentru românul care a decis acum câteva luni să mânânce numai produse 100% sănătoase: a murit de foame. Dacă în momentul în care s-a apucat acest stil de viață avea pe lista lucrurilor sănătoase în jur de 20 de produse, rând pe rând a trebuit să renunțe la ele, până efectiv nu a mai avut ce mânca.

”În fiecare zi afla despre un produs că n-ar fi tocmai 100% sănătos”, povestește văduva românului. ”Mânca azi varză kale, a doua zi citea undeva că poți face cancer de la ea. Trecea pe quinoa sau goji, afla și despre ele că îți pot provoca atac de cord. Cu toate astea, a continuat pe panta asta. Din om normal, care nu refuza niciodată o ceafă cu cartofi prăjiți sau o porție de 10 mici, a ajuns de nerecunoscut.”

Lovitura fatală a primit-o însă în momentul în care a trebuit să renunțe și la apă, după ce a citit undeva că aceasta poate provoca perturbări ale nivelurilor de sare şi minerale din corp, rezultatul fiind că rinichii nu vor mai funcționa corect și că e posibil chiar să apară o intoxicaţie care să provoace moartea. ”Din acel moment, stilul de viață sănătos i-a adus, inevitabil, sfârșitul”, rememorează văduva.


Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 mai 2016 09:05
Citește mai mult despre: dieta mancare nutritie regim sanatate

Alte articole

Vezi mai mult