Cei de la Kanal D nici nu-şi mai dau silinţa! După succesul reality showurilor cu cocalari, precum Exatlon, Sexatlon, Puterea Dragostei, Casa Iubirii sau Domiciliul Pasiunii, turcii se pregătesc să lanseze o emisiune intitulată direct "Casa Cocalarilor".

casacocalarilorkanald.jpg
La "Casa Cocalarilor", spun producătorii, vreo douăzeci de cocalari vor fi urmăriţi 24 de ore din 24 în timp ce fac chestii de cocalari, cum ar fi să mănânce seminţe pe o bordură sau să se plimbe noaptea pe Bd. Unirii cu motocicleta. Totul în timp ce fac sex cu alţi cocalari, fireşte, pentru că sexul între cocalari creşte audienţa cu 0,72 puncte, conform unui studiu al Institutului pentru Reality Showuri din Afumaţi.

"Nici măcar nu e nevoie de o casă reală. Se cheamă 'Casa Cocalarilor' pentru că întreaga lume e casa lor!", spune Tarzan Rahan, scenarist.

"Abia ajtept să mă uit la Casa Cocalarilor pentrucă e nişte uameni care se mişcă pă televizor şi akest lucru îmi ţine creeru okupat", a scris pe Facebook Mirel Dudu, fan înfocat.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 18.10.2019 12:35 Monden

National Cinematografic