Scandal la Art Safari, unde Nuţu Cămătaru s-a declarat indignat de ce-a găsit acolo. “E ţeapă, domne, te face să intri şi în loc de animale sălbatice încearcă să-ţi bage pe gât căcaturile astea, tablouri, colaje din gunoaie, sclupturi. Am dat şi eu ţepe la viaţa mea, dar să vin atâta amar de drum din Rahova şi să nu aibă ei măcar un babuin, ceva. Bătaie de joc”, s-a revoltat Nuţu.

nutu_la_artsafari.jpg Marele iubitor de animale spune c-a simțit că e ceva în neregulă cu locul încă de când a ajuns. ”Păi în primul rând nu am avut unde să-mi priponesc calul, a trebuit să intru cu el înăuntru”, s-a plâns Nuțu Cămătaru. ”Era un rastel acolo la intrare, dar era burdușit de biciclete și trotinete, nu puteam să las calul acolo.”

În cele din urmă, Nuţu ar fi bătut palma pentru o statuie de bronz, pe care a cumpărat-o la kilogram. Cu toate acestea, Nuțu a plecat cu mai mulți bani decât avea când a ajuns la Art Safari. Calul său s-a bălegat lângă un perete alb, iar un mare iubitor de artă postmodernă a fost atât de încântat de lucrare încât a plătit 8.000 de euro pentru ea.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de TNR | Tuesday, 24.09.2019 18:17 Monden

National Cinematografic