Prezenţă inedită la Art Safari! A venit Nuţu Cămătaru, crezând că e cu animale exotice

Scandal la Art Safari, unde Nuţu Cămătaru s-a declarat indignat de ce-a găsit acolo. “E ţeapă, domne, te face să intri şi în loc de animale sălbatice încearcă să-ţi bage pe gât căcaturile astea, tablouri, colaje din gunoaie, sclupturi. Am dat şi eu ţepe la viaţa mea, dar să vin atâta amar de drum din Rahova şi să nu aibă ei măcar un babuin, ceva. Bătaie de joc”, s-a revoltat Nuţu.

Marele iubitor de animale spune c-a simțit că e ceva în neregulă cu locul încă de când a ajuns. ”Păi în primul rând nu am avut unde să-mi priponesc calul, a trebuit să intru cu el înăuntru”, s-a plâns Nuțu Cămătaru. ”Era un rastel acolo la intrare, dar era burdușit de biciclete și trotinete, nu puteam să las calul acolo.”

În cele din urmă, Nuţu ar fi bătut palma pentru o statuie de bronz, pe care a cumpărat-o la kilogram. Cu toate acestea, Nuțu a plecat cu mai mulți bani decât avea când a ajuns la Art Safari. Calul său s-a bălegat lângă un perete alb, iar un mare iubitor de artă postmodernă a fost atât de încântat de lucrare încât a plătit 8.000 de euro pentru ea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 septembrie 2019 16:09
Citește mai mult despre: nutu camataru

Alte articole

Vezi mai mult