Prietenii inseparabili ies întotdeauna împreună. Unul bea bere, celălalt conduce mașina

Îi cheamă Mihai şi Dan, locuiesc în Capitală, au joburi extrem de diferite, dar apropiaţii îi bănuiesc că ar fi siamezi, atât de inseparabili sunt. Aşa cum femeile merg împreună la toaletă, tot aşa Mihai şi Dan merg inevitabil împreună la bere! Nu pentru că ar fi atraşi unul de celălalt, ci pentru că sunt responsabili: unul bea, celălalt conduce maşina la întoarcere.

Prietenii lor susţin că se înţeleg atât de bine, că nu s-au bătut niciodată pentru nota de plată, o tradiţie în cercurile de băutori de bere: “L-am văzut odată pe Mihai cum a achitat nota când Dan era la toaletă. Probabil încerca să impresioneze chelneriţa singur cu bacşişul, altfel nu-mi explic”, spune Răzvan D, un prieten comun.

Iniţial cei doi aveau o Dacie veche, dar acum au de gând să-şi ia un microbuz, ca să încapă mai mulţi prieteni când se duc la bere. Maşina are un torpedo refrigerat şi acolo băieţii ţin câteva sticle de Ursus “just in case”, că poate li se face sete pe drum. Celor doi inseparabili le place să meşterească şi acum lucrează la o cotieră frigorifică, să bage Ursus şi acolo, pentru că se gândesc să plece cu toţii într-un roadtrip.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

1 iulie 2017 13:07
Citește mai mult despre: inseparabili Ursus

Alte articole

Vezi mai mult