Prigoană condamnă sexul înainte de căsătorie: Trebuie să te căsătoreşti de fiecare dată când faci sex!

Credeai că eşti bun creştin dacă nu faci sex decât după căsătorie? Silviu Prigoană duce lucrurile mai departe! Potrivit apropiaţilor săi, lui Prigoană îi e atât de frică să nu cadă în păcat încât are grijă să se căsătorească cu Adriana Bahmuţeanu de fiecare dată când vor să facă sex.

“Eu nu-s tâmpit, să mă duc să ard în iad cu păgânii şi copiii nebotezaţi”, a exclamat Prigoană. “Eu şi actuala fostă nevastă o facem ca la carte. Dacă avem chef de sex, ne programăm la primărie, facem toate hârtiile, şi după consumarea actului divorţăm, ca să ne putem căsători la loc data viitoare când, ştiţi voi… se mai întăreşte Prigonică.”

La scurt timp după ce mai multe ONG-uri precum APOR, CIM sau COF au cerut ca în şcoli să se predea abstinenţa înainte de căsătorie, Prigoană a ieşit la rampă atacându-i dur pe “aşa-zişii creştini” care “umblă cu jumătăţi de măsură”.

“Nu e în niciun caz suficient să îi înveţi pe copii să nu facă sex înainte de căsătorie. Trebuie să le bagi bine în cap că-i interzis înainte, după şi între căsătorii!”, a adăugat cunoscutul familist.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
10 iunie 2015 14:06

Alte articole

Vezi mai mult