Prigoana fumătorilor continuă. Dacă eşti fumător, primeşti cu 5 zile de concediu mai puţin pe an

Legea anti-fumat devine şi mai drastică. Pentru că aceştia irosesc chiar şi două ore pe zi fumând la birou, aceşti timpi morţi în care ei fumează în loc să muncească vor fi compensaţi printr-o reducere a numărului de zile de concediu de odihnă.

Fumătorii vor fi monitorizaţi şi dacă fumează un pachet pe zi pierd 5 zile de concediu pe an, iar dacă fumează 2 pachete pierd 10 zile de concediu, urmând chiar să fie concediaţi de la 3 pachete în sus, pentru că pur şi simplu nu sunt rentabili, mai mult fumează decât muncesc. Dacă luăm în calcul şi cafelele şi bârfele pe la dozatorul de apă, firma chiar plăteşte impozite degeaba pentru aceşti fumători”, explică Decebal Popescu, expert Human Resources.

Măsura e considerată una pozitivă, pentru că asta înseamnă că în locurile unde se face turism, de exemplu pe plajă, vor fi mai puţini fumători, care deranjează cu obiceiul lor scârbos şi mai lasă şi chiştoace prin nisip.

E de aşteptat ca fumătorii să protesteze faţă de această nouă lege, dar evident e de aşteptat şi că vor fi învinşi, ei fiind mereu nişte perdanţi. Aşa cum au fost daţi afară din baruri, aşa o să fie Interesant cazul unui corporatist care s-a apucat de fumat tocmai ca să piardă zilele de concediu şi să poată munci şi mai mult.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
15 aprilie 2016 17:04
Citește mai mult despre: concediu corporatisti fumat

Alte articole

Vezi mai mult